KONYA / SELÇUKLU - Özel İdare 100. Yıl İlkokulu

Haz

Okulumuz okul  öncesi öğrencileri, öğretmenleri ile beraber 3. Jet Ana Üssünü ziyaret ederek hediyelerini takdim ettiler. Bu güzel günde ülkemizi bütün dünyada yaptıkları gösteriler ile temsil eden Solotürk ve Türk Yıldızları öğrencilerimize de gösterilerini sergilediler. Konukseverliklerinden dolayı görevli personellerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, değerli öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuzun halk oyunları ekibi ve sınıflarımızın sergilemiş olduğu gösterilerle kutlandı.

Mrt

Konya İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Önceliğimiz Matematik" projesi kapsamında,  okulumuz 4/D sınıfı "Koş, Kodla, Yapıştır" etkinliği ile hem öğrenmiş hem de eğlenerek matematik çalışmaları yapmış oldular.

Mrt

Okulumuz İstiklal Marşı güzel okuma yarışması 1 Mart 2023 tarihinde öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Yarışmada her şubeden 1 öğrenci birinci olmuştur.

1. sınıflar birincisi: Esila AKTİMÜR

2. sınıflar birincisi: Cemil Efe BAĞCIOĞLU